keskiviikko 22. elokuuta 2012

Treeniä ja kisoja

9.8. aloitettiin Harri Huittisen ryhmässä. Mukava saada taas vähän uusia tuulia treeneihin. Jostain syystä minua aina jännittää ensimmäisellä kerralla uuden ohjaajan ryhmässä, onneksi se on ohi menevää. Harrin radassa oli ihan riittävästi haasteita ja kyllä huomasi, että kesällä reenit on jääneet vähän vähiin, köh köh... Koira ei mm pysähtynyt yhdellekään kontaktille, kyllä se ne otti mutta.... Ja montakohan kertaa kaikui hallissa "Myöhässä!" Hah. Mainiot treenit, kiva jatkaa taas :)

Harrin rata oli tällainen: 


Saatiin kotiläksyksi reenailla kontakteja namialustan kanssa ja mehän tehtiin työtä käskettyä Ylöjärven kentällä. 

Viime viikon Päivin treeneistä en muista muuta kuin, että vaikeeta oli. Ohjaaja oli ihan käsi ja myöhässä ja ja ja.... 

Sunnuntaina 19.8. oli sitten kisat. Ekalla radalla ohjaaja oli ihan muissa maailmoissa, väsynyt ja hajamielinen. Totaali blackout ja koira singahti johonkin. Radan jälkeen Heseb autokaistalle hakemaan kanahamppari ja kotiin elppaamaan ennen toista rataa. Toinen rata olikin varsin mukava esitys. Koira kääntyi ja eteni. Esteellä nro 15 ohjauskuvia ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin, mutta pikku pelastuksella jatkettin suoraan putkeen, josta koira sinkosi kiertoradan kautta muurille. Ooho. Ohjaaja vain seisoi radan keskellä ja ihaili ruskean salaman menoa. Hyvä rata, hyvä fiilis.

Maanantaina oli taas Päivin treenit ja keskityttiin tekemään ne kontaktit huolella. Muutenkin oli oikein pätevä meno sekä koiralla, että ohjaajalla.

Tiistaina oli sitten Tamskin iltakisat KV agility-rata. Ohjaajalla pieni flunssanpoikanen päällä, joten hieman piti pinnistellä keskittymisen eteen. Rokille tuntuu sopivan tällainen hieman isompi rata, on tilaa kiihdyttää nääs. Hieman meinasi hetkittäin kaarrokset venyä, mutta hyvin selvittiin vaikeistakin paikoista. Roki mm kesti todella hyvin sivuirtoamisen kepeillä. Ainoa moka tuli muurilla kun koira hyppäsi muurin hieman liian vinosti, niin että muurintolppa kaatui. Harmittaa sinällään, että meillä oli tuloksen tehneistä koirista nopein aika. 0-voitto oli aika hemmetin lähellä. Agility on. Tulos siis 5vp aika -7,56 etenemä 4,2m/s sij. 5/30

 Video http://www.youtube.com/watch?v=gsSpQOgEzVA&list=UUbLST9rnJbRm49aOipT6ziw&index=1&feature=plcp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti