maanantai 10. syyskuuta 2012

There is NO try!


Yoda sen sanoi ja tätä noudatetaan. Opettele rata, luota itseesi ja koiraasi ja tee nolla. Harrin treeneissä viime to päästiin ensiyrittämällä esteelle nro.15 jonka jälkeen koira lipsahti ysille. Hiottiin 12-18 väliä. !3 taakse ottamaan koira vastaan ja tiukka kääntö, 15 jälkeen tehtiin ensin valssia, mutta koira tahtoi koko ajan valua ysille. Tämäkin saatiin onnistumaan, mutta todettiin, että mullon jalat ja mää voin juosta., siispä jaakko 15 ja täysillä tekemään persjättö ennen 17. Esteelle nro 24 kokeiltiin kierrätystä molemmin puolin. Kumpikin oli jees. Lopuksi tehtiin vielä nolla radalta. Jes. Hienoa.


Päivin reeneissä tehtiin nolla eka yrityksellä. Hiottiin sitten kepeille lähetystä. Roki ei osaa hakea oikeaa väliä jos jään taakse vaan pituuden oikeaa puolta juostessa minun todellakin pitää pinkoa ja ehtiä näyttämään se oikea väli. Vasemmalta puolelta homma onnistuin hyvin myös sylkkärillä. Tätä lähetystä voisi reenailla apuohjaajan kanssa joku kerta. 16-19 välillä piti malttaa mielensä. Heitto 17 ja käskytys putkeen ja miljoonaa tekemään persjättö ennen Aata. 

16.9. On kisat Herwoodissa ja sieltä lähdetään hakemaan hyvää fiilista ja niitä nollia ja miksipä ei hyppy-sertiäkin. 29.9. on rotumestaruus Maalahdella ja siellä on tavoitteena tehdä nollat molemmilta radoilta, rotumestaruus, serti ja sitä myöten AVA. Vaatimattomuus kaunistaa vain rumia, vai miten se oli. There is NO try!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti