keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ihan itsekseen

Käytiin ottamassa poikien kanssa omatoimiset treenit Ylöjärvellä. Rata oli sama kuin maanantaina. Päätin ottaa molemmille lyhyitä pätkiä, jotta hommassa säilyy järki ja iloisuus. Rampo sai luvan aloittaa ja teimme pätkää 6-11 (ks.ratapiirros ed. post.) Rampo teki keskittyneesti töitä ja välistäveto sekä pyöritys onnistuivat mainiosti. Uudet lelut olivat Pampon mielestä kelpo tavaraa, Kana ja Lehmä! Whiii!

Roki teki ensin yksittäisenä keppejä ja alkua 1-5. Nostin rimat 65 asti ja kokeilin 2-3 väliin hieman eri ohjauksia. Oman katseen kanssa saa olla todella tarkkana kun rimat ovat tapissa. Roki teki keinun hienosti.

Rampiitti teki seuraavaksi 18-21 pätkän moitteitta ja siirryimme myös alun 1-4 pätkälle. Kokeilin 2-esteellä jaakostusta ja pentu luki hienosti ohjauksen. Hieno taitava.

Roketti teki loppuun pätkää 5-15. Välistäveto onnitui tänään paremmin ohjaajaltakin, mutta 9-hypyn kanssa sai olla tarkkana, etten itse hätäile. Onnistuneet omatoimiset ja koirat vielä palkaksi hiekkakuopalle kurvailemaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti