maanantai 24. helmikuuta 2014

Rima alas ja muita ensimmäisen maailman ongelmia

Eilen kisailtiin Lempäälän kotihallissa vaihtelevin tuloksin. Ensin mentiin hyppy-rata, jolta hankittiin maailman hitain nolla. Hyi. Onnistuin taas tuomaan Rokin liian aikaisin halliin, jolloin sillä oli ihan liikaa aikaa raivota kaikelle ja kaikelle. Turhanpäiväinen raivoaminen taas aiheuttaa sen ettei koira pysty enää radalla keskittymään vaan laiskasti keinuhevostelee menemään ja HAU HAU.

Seuraavaa rataa varten otin asiakseni leikittää koiraa hallin takana ennen rataa ja tuoda sen sisään vasta hetki ennen radalle menoa. Suunnitelma tuotti tulosta ja tällä kertaa raivo kohdistui oikeisiin asioihin, eli etenemiseen ja hyppäämiseen. Roki teki hienon radan, mutta typerä ohjaaja huusi "TÄÄLLÄ" väärässä paikkaa ja kolmanneksi viimeinen rima putosi alas. Huoh, siinä meni tuplanolla ja aikakin olisi riittänyt neljänteen sijaan.

Kolmannella radalla oli myös hyvä meininki, mutta Rokin pokka ei enää pitänyt puomin alasmenolla, vaan herra sikaili itsensä ilman lupia putkelle. Siitä sitten hylky. Pah pah pah.

Noh vaikka tuloksilla ei juhlittu, niin oli siellä onneksi myös hyviä pätkiä. Ja tietenkin se hirveä hypärinolla, jolla me ei edes tehdä mitään... Maaliskuussa kisaillaan näillä näkymin kahteen otteeseen Lempäälässä. Josko viimein tipahtelisi niitä nollia myös agilityradoilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti