perjantai 24. helmikuuta 2012

Lainaohjattavana

Roki pääsi tällä viikolla kahteen otteeseen lainaohjattavaksi. Koira nautti ja mie kattelin menoa vaaleanpunaisten lasien läpi. Tiistaina Minna teki Rokin kanssa radan pätkää. Minnalla itsellään on mini-kokoinen sheltti narttu, joten ilmassa oli ehkä lievää kulttuurishokkia :D Koira kuitenkin kuunteli mainiosti lainakartturia ja muutamat "kulttuurierot" ohajauksessa eivät pahemmin menoa haitanneet. Minna ei lainkaan käskyttänyt koiraa hypyille vaan käytti ääntään lähinnä tiukoissa paikoissa ja esim. putkilla. Koira selkeästi keskittyi tarkemmin kun esteelle ohajaukset tulivat äänettömästi, ehdottomasti kokeilemisen arvoista itsellekin!

Keskiviikkona Antsi otti Poksmiehen haltuun Nokialla. Ensin lämmittelyksi hieman hyppytekniikkaa ja sitten kinkkisemmän puoleista rataa. Rata oli sen verran hauskan näköinen, että olisi ollut mukava päästä itsekin kokeilemaan, mutta kun ei pysty niin ei. Roki tekin molempien lainaohjaajien kanssa iloisesti hommia ja taisi olla kovi tyytyväinen kun pitkästä aikaa pääsi kurvailemaan tosissaan. Kiitos vaan Minna ja Antsi! :)

Nilkka on edelleen aika sökö, mutta silti toiveikkaana ilmoitin Rokin 3.3. Takujen kisoihin, onhan silloi kuitenkin Rokkitähden syntymäpäivä, nih! Katsotaan sitten kisapäivän aamuna kykeneekö ohjaaja juoksemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti