keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kisaamista ja rampailua

Viime viikolla reenattiin, mutta mitään en siitä enää muista. Hmpf. Lauantaina sitten kisattiin. Heti aamusta pääsi aivopieru ja annoin koiralle aamuruuan ennen kisoja (!?)

Eka radalla oli juoksupätkä hyppy - putki - pussi - putki. Yritin leijeröidä viimeisen putken keppien takaa, jolloin koira suikkasi putkesta kepeille. Muutenkin kaikki kaartee venyi ja meno oli vähän sinne päin. Toka rata alkoi hieman asenteellisemmin ja jatkui hyvin aina hylkäykseen asti :D Minulle jäi vähän epäselväksi tuomarin puhuttelussa, että tarkoittiko pilli vain hylkäystä vai pitikö sen seurauksena poistua suorinta tietä radalta. En kato ajatellut, että tehdään hylky, heh heh...

Mjooh ihan hyvä veto näin videolta katsottuna: http://www.youtube.com/watch?v=vI_zwu7ka4k&feature=youtu.be

Maanantaina sitten piti reenata Sini Kaukisen (borter Liina) ohjauksessa. Yksi kiekka ehdittiin vetää ja sitten ohjaaja liukastui viimeisen (!) esteen jälkeen ja taittoi nilkkansa niin että rusahti. Ai saatana.

Ei sitten reenattu yhdessä. Toisaalta Rokilla kävi säkä, koska Sini ohjasi koiraa pari kierrosta. Toimi! Oli mukava nähdä oma koira osaavissa käsissä. Tehtiin vielä lopuksi muutamia lähetyksiä kepeille, putkeen ja takaakiertoon.

Mieluummin oma kuin koiran nilkka. Äkkiä sitä muuttuu urheilijasta invaliidiksi. Jatketaan harjoituksia ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti