maanantai 28. tammikuuta 2013

KirikiriMiten tämän plokin päivittäminen meinaa aina jäädä? Ryhtiliikettä.Siinä pari Harrin viimeisintä rataa. Me painitaan niiden takaakiertojen ja venyvien käännösten kanssa. Rokin kanssa saa olla tarkkana ja oikeasti välillä tiukkana mukaan ottamisen kanssa, että saadaan niitä sekunteja pois sieltä kaarteista. Koira kuitenkin osaa kääntyä hienosti kun sille annetaan mahdollisuus.

Rampo harrasti viikonloppuna kaupunkikävelyä ja penneaksaa. Lauantaina pyörittiin Tampereen keskustassa ja käytiin Pyynikillä munkkikahvilla. Päästin Rampon irti Rosendahlin-rannassa ja tuli todettua, että se hieno luoksetulo ei ole niin hieno kun ympärillä on hajuja ja variksia ja ja ja... Jep liina + superpalkka luoksetuloharjoituksia tulosssa.

Penneaksassa mentiin putkkea ja siivekkeiden läpimenoa ja kiertoja. Vähän pitäisi nyt itsekin miettiä tarkemmin miten palkkaan tuota ja panostaa siihen kotiopiskeluunkin. No nyt on aloitettu sivulletulo harkat ja ohjelmaan tulee myös namialusta,odottamine  ja kontakti nokkimine. Eiköhän se tästä taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti