tiistai 25. maaliskuuta 2014

Musta Saatana paikkaa ja treenaa

Roki kävi kisaamassa 15.3. Lempäälässä hyllyn ja nollan verran. Nollarata oli sen verran vauhdikas, että se riitti kolmanteen sijaan. Sijoitus oli kuitenkin laiha lohtu sen rinnalla, että koira vinkaisi radalla eikä sen jälkeen suostunut hyppäämään autoon. Lenkeillä Roki on kuitenkin liikkunut ihan normaalisti, eikä ole sen koommin oikeastaan selkää arkonut. Torstaina mennään fyssarille ja toivottavasti saadaan treenilupa.

Rampo sen sijaan on elämänsä kunnossa ja treenaa sitten Rokinkin edestä. Viimeviikolla mentiin OneMindDogs-rataa ja päällejuoksut aiheuttivat harmaitahiuksia ajoituksensa kanssa... hgggn! Lauantaina Rampo paikkasi Rokia Harrin treenissä ja taas oli vaikeaa :D Ei koirassa mitään vikaa ole, mutta kun ohjaaja on niiiiiin niiiin..... hidas, liian nopea, kädetön ja ja ja... Smih! Vaan oli se muillekin haastavaa. Aa oli ensimmäistä kertaa radalla ja Rampo suoriutui hienosti uudesta haasteesta. Huomattavaa on myös keskittymiskyvyn paraneminen.


Eilen treenattiin lyhyttä pätkää ja esiteltiin kakaroille PÖYTÄ. Pari ensimmäistä pöytäsuoritusta olivat vähintääkin öh vauhdikkaita. Rampo mm kohtasi vauhdilla Antsin polven ja putosi lattialla, sen jälkeen sentään hoksasi, että tähän voi muuten jarruttaa! Treenailtiin myös puomia, pussia, keinua, rengasta ja Aata. Hyvä siitä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti