maanantai 10. maaliskuuta 2014

Riihimäen kisat

Lauantaina käytiin kisaamassa Riihimäellä kolmen startin verran. Ehdin jo hieman kiroilla paikan päälle saapumista kun taivaalta tuli räntää, maa oli kurainen ja tuuli ihan mahdoton, Riihimäellähän tunnetusti on kylmä ulkohalli... Sää kuitenkin muuttui ensimmäisen radan jälkeen täydellisen keväiseksi auringon paisteeksi.

Ensimmäinen rata oli hyvä. Haasteita riitti, mutta kerrankin sain koiran oikeaan vireeseen heti alusta alkaen. Maalin tullessa luulin, että teimme nollan, mutta jostakin oli vitonen napsahtanut. Rata oli kuitenkin sen verran haastava, että ainoastaan 9/47 koirakkoa teki ylipäänsä tuloksen ja joukkoon mahtui vain yksi nolla-rata. Tällä suorituksella sijoituimme mukavasti kolmanneksi.

Toisella radalla hätiköin kepeillä ja koira plopsahti liian aikaisin pois. En jäänyt korjaamaan virhettä vaan viiletettiin maaliin suunnitelman mukaisesti. Harmi, koira teki hemmetin hyvän radan ja nolla oli taas enemmän kuin lähellä... niinhän ne aina.

Viimeisenä oli hyppyrata. Olimme varmaan molemmat Rokin kanssa jo hieman väsyneitä, sillä rata oli sellainen räpellys, josta ei ole kenellekään mitään kerrottavaa. Kokonaisuudessaan päivä oli positiivisenmerkin puolella, Roki teki kaksi hyvää rataa ja sijoitus lämmitti mieltä. Kyllä ne nollat sieltä tulee. Tulee tulee...


1 kommentti:

  1. Meidän ulkohalli myös on kylmä. Nyt onneksi rakennetaan kesällä PVC-halli, joten talvisin toivottavasti treenitkin ovat hieman lämpöisemmät. Kiva oli lukea kisoista. Kiitokset. https://asennustiimi.fi/palvelut/pvc-hallin-asennus/

    VastaaPoista