sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Surkeiden sattumusten sarja, eli Rampon kisapäivä Ylöjärvellä

Voihan Rampo. Kisattiin Ylökin uudessa hallissa, joka kaiken järjen mukaan olisi ollut Rampolle paras mahdollinen kisapaikka tilan umpinaisuuden vuoksi. Tavoite oli pitää kivaa ja palkata koira ratojen jälkeen super iloisesti kävi miten kävi.

Rampo oli ennen ratoja erinomaisen rauhallinen eikä mölähdellyt kertaakaan millekään. Rauhoittuminen omaan nurkkaukseen ja namien napostelu tuntui toimivan. Jokin kuitenkin mätti, koska koira ei pysynyt lähdössä yhdelläkään radalla.

Ensimmäinen rata meni sekoilun piikkiin, mutta kivaa meillä oli ja palkkauksenkin sain suoritettua suunnitellun mukaisesti. Toisella radalla kaikki menikin sitten ihan mönkään. Rata itsessään oli erinomainen, hyllystä huolimatta oltiin samalla radalla ja tehtiin asiat just niin hyvin kuin osataan. Maaliin tulo oli meidän kannalta katastrofi, sillä samalla hetkellä kun koira laskeutui hypyltä alas tuli seuraava koirakko radalle ja Rampo ampaisi suoraan radalle tulleen koiran päälle. Halli on sen verran kapea että tilaa koirien välillä ei juurikaan ollut. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja koirat saivat aikaan lähinnä meteliä. Ikävä tilanne molemmille osapuolille. Kolmas rata meni haahuilun puolelle. Voi Rampoa.

Keskiviikkona todettiin hieronnassa, että koiralla on kokovartalojumi ja ilmeisesti osasyyllinen on jälleen eturauhanen. Ihmekös jos hommat ei suju. Alan kallistua vahvasti Rampon kastraatioon, jospa se säästäisi koiran turhalta kipuilulta.

Kehutaan nyt loppuun vielä Rampoa erinomaisesta hyppytekniikkaviikonlopusta 7-8.1. Siellä pikku koira näytti kaiken mitä se osaa. Toivotaan, että saadaan terveysongelmat ratkottua ja päästään harrastamaan huolettomasti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti