maanantai 23. tammikuuta 2017

Tavoitteet kevät 2017 ja Team Tähtiainesta jatkis

Viime lauantaina oli ensimmäinen Team Tähtiainesta-jatkoleiri. Roki sai hanskata koko päivän tehtävät sillä Rampolla oli seuraavana päivänä tiedossa kisat. Päivä aloitettiin kuntotestillä, joka painoi kivasti jaloissa koko päivän. Punnerruksissa olin odotetusti huonointa öö-luokkaa, mutta hyppiminen ja juoksentelu tuntui sujuvan ihan tilastojenkin valossa.

Herra Koira oli ennen lauantaita treenannut kerran tämän vuoden puolella ja se näkyi hienoisena intoiluna ja kiuhumisena. Eipä siinä, kiuhuva koira kulkee ja ohjaajan tarvisi vain ehtiä kriittisiin pisteisiin. Päivän ensimmäisessä treenissä mentiin lyhyttä pätkää erikoisesteillä ja jännästi ne takaakierrot olivat taas hankalia ajoittaa. Peehana. Muurin päällejuoksussa palikat myös lentelivät varsin odotetusti. Treenillä näistäkin selvittiin ja saatiin sujuvaakin menoa.

Iltapäivällä pohdittiin porukalla tavoitteita tälle kaudelle. Sivuttiin myös aina ihanaa mitäjosvaikkakuin-aihetta serteistä, vauhdista, kolmosluokasta.

Tässä lyhykäisyydessään meidän tavoitteet:

Roki
virittäytyminen SM-kisoihin
vauhtia!
Lisää vauhtia.
Kontaktit otetaan.
Lyhyttä pätkää superpalkalla

Rampo
hyppytekniikka haltuun, 60-70cm rimojen treenausta
> koiran itseluottamus kattoon
hammaskiven poisto helmi/maaliskuussa -> mahdollinen dopingvaroaika -> epiksiin?
Rampolle kisakohtaisia tavoitteita: mikä on onnistuminen...?

-Viikkotreenit + hyppytekniikkaa n. 1krt/viikossa, miten työvuorot antaa myöden
- Ilo irti luonnonjäistä, juoksua ja energianappulaa

Ohjaaja
-rytmitys ja kriittisetpisteet
- henkinen hermokontrolli

Iltapäivällä tehtiin rataa ja keskityttiin erityisesti keppeihin ja kontakteihin. Päivän fyysisyys alkoi tuntua viimeistään toisella vedolla kun ohjaaja ajatus ei enää meinannut kulkea ja koiralla kiilui silmissä lähinnä kissanruoka. Kelpoisaa menoa joka tapauksessa ja ilahduttavaa nähdä, että Rokilla tuntui vauhti ja into säilyvän. Koska päivän juoksukiintiö ei sitten kuitenkaan tullut vielä täyteen niin toimitin vielä lopuksi koiranvirkaa kun Marjon oma koira simahti.

Päivä päätettiin henkisen puolen valmennukseen teemalla vastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti