perjantai 3. helmikuuta 2017

Viikkotreeniä ja hyppytekniikkaa

Maanantaina olisi ollut epikset omalla hallilla, mutta päätin keskittyä talkoilemaan ja jättää koirat ihmettelemään autoon. Alunperin tarkoitus oli kisata Rampon kanssa, mutta ajatuskin aiheutti välittömän stressin joten koirat saivat ihmetellä autossa.

Tiistai treeneihin valkkasin Rokin, joka oli varsin virtaisa, johtuen ehkä edellisen päivän turhautumisesta autossa istuskeluun. Tehtiin lyhyttä ja vauhdikasta pätkää ja kokeiltiin kepeillä muutamia eri variaatioita. Mm. Nuutitus onnistui erinomaisesti.

Perjantaina koko kööri pääsi tekemään hyppytekniikkaa. Rampolle ja Ainalle koitetaan kasvattaa itseluottamusta ja Roki saa jumppailla mukana. Lämmittelimme koirat etäisyydenarviointi-tehtävällä, sillä se vaikutti olevan helppo ja mieluisa tehtävä erityisesti Ainalle ja Rampolle. Kaikki poroset selviyvät tästä mainiosti.

Seuraavaksi otettiin setpoint-okseri. Rampolle 60 meni ok, 65 pieni osuma, jonka jälkeen tiputettiin rima 45, josta nostettiin 60 - joka meni ok. Rampo selvisi hienosti ja vaikutti rennolta tehtävässä. Roki jumppaili 45 60 65 45 65 45 sarjan, ei ongelmia. Aina teki hienosti korkeudet 35-50, eikä kiertänyt tehtävää kertaakaan.

Viimeiseksi vielä korkeudenarviointi, jonka kaikki suorittivat mainiosti. Rampolle korkein 60 ja Ainalle 50, Roki juppaili tämänkin 45-65.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti