sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kisailua ja osteopatiaa

Käytiin eilen kisaamassa Rokin kanssa kaksi rataa. Ohjaajalla oli selkeästi hieman vaikeuksia huolellisuuden kanssa, mutta koira onneksi kulki kuin juna. Toki sitä junaa olisi syytä ohjatakin, joten tällä kertaa tuloksena 2x hyl. Agi-radalla mokasin heti toka esteellä, jossa pakkovalssi jäi puolitiehen ja Roki rukka ei tiennyt minne mennä. Tästä kuitenkin jatkettiin muu rata hyvällä meiningillä ja otettiin kontaktit asianmukaisesti.

Hypärillä Roki ohjautui hienosti ja vauhtia piisasi, mutta onnistuin sijoittumaan kummallisesti juuri ennen kriittistä takaakierota, jonka jälkeen oli tarkoitus spurtata kentän toiseen päähään. Tästä johtuen hyppy väärin päin ja hyllyllä maaliin. Fiilis oli hyvä ja Roki toimi hienosti, nyt vain ohjaajan kisakoneisto hereille niin alkaa taas tulostakin tulla.


Rampo kävi tänään osteopaatin käsittelyssä, jossa availtiin syvienlihasten jumeja. Takareidet olivat jumien vuoksi jälleen kuin sementtiä, mutta kaikki solmukohdat saatiin auki. Rampo sai kehuja erinomaisesta fysiikastaan ja lihaksistosta, erityisesti selkä ja vatsalihasten osalta. Toivotaan, että Rampon kipuilut ja jumit olisivat taakse jäänyttä elmää ja herra pääsisi käyttämään erinomaista kroppaansa myös agilitykentällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti