keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kun pussi söi porokoiran...

Ihan reenien aluksi kokeilin namikipon kanssa hieman, että millä tolalla meidän toko-hommat on. Siitä on varmaan vuosi kun viimeksi ollaan julkisella paikalla tokoiltu (öö eikun tehtiinhän me pentutapaamisessa keväällä...). Jäävät on jees, pidempi seuruu ei ole jees, sivulletulo on jees, huutamien ei ole jees, innokkuus on jees... Pitäisköhän tätäkin hommaa ottaa taas vähän tosimielellä...?

Eilen mentin vähän pidempää radan pätkää ja taas tuli vastaan se, että seuran reeneissä tuo 1h ei vaan taho riittää. Nyt meitä oli vain 3 koirakkoa ja silti radan rakennuksen jälkeen jäi n. 10 min/koirakko. Siinä sitten hät hätää yrittää tehdä parhaansa ja jos/kun kämmejä tulee niin korjailuun ei jää oikein aikaa. Noh näillä mennään.

Rata näytti tältä:Aika ankarasti sai juosta ja taas tuli mieleen, että irtoamisreeni olisi paikoillaan. Edelleen se sinne menee mihin käsketään, mutta paras vauhti puuttuu.

Pussi oli eilen kummallinen. Se halusi syödä Rokin. Liekkö johtunut pakkasesta ja sen johdosta sähköistyneestä kankaasta, mutta joka tapauksessa koira sotkeentui pussiin 3 kertaa vaikka pussi oli tarkoin suoristettu 0.0 Rokin "rapatessa roiskuu"-asenne aiheuttaa välillä sydämmen tykytyksiä, mutta tällaisissa tilanteissa siitä on lähinnä hyötyä kun koira ei ota pikku kommelluksista itseensä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti