maanantai 23. heinäkuuta 2012

Agirotu, Ylöjärvi, tavoitteet... mitä näitä nyt on!

Blogin päivitys on unohtunut ihan vallan. Paha minä. Hyi.

Poksu on rokannut rankasti koko kesän. Kesäkuun Tamskin kisat jäivät välistä, koska koiralla oli ripaska. Ohjaaja sai onneksi lahjakortit tilalle ja tyytyi nauttimaan kultalonkeroa kentän laidalla ja kuvaamaan Annaa ja Velhoa.

Juhannuksen tienoolla singahdettiin Ouluun ja Kuusamoon kesän viettoon, sieltä sitten Kuopioon Agirotu meininkeihin. Lauantaina kisattiin kolme rataa. Aamun ensimmäinen veto oli hidasta pakkopullaa, taisi olla sekä koiralla että ohjaajalla vielä uni silmässä... Noh nolla kuitenkin, 3,88m/s etenemällä ja paikka iltapäivän FAO finaaliin. Wuhuu!

Finaalin tuomaroi ihq britti Lee Gibson. Nyt oli vauhti kohdallaan, mutta koira lipsahti yhden hypyn vahingossa kahteen kertaan. Oho! Meininki oli kuitenkin tosi jees.

Illalla oli vielä kansainvälinen rata kovassa seurassa. Rata oli vauhdikas ja tällä kertaa pingottiin lujaa ja puhtaasti. Tästä 0-tulos n. 4,2m/s etenemällä. Tämä tarkoitti myös tuplanollaa, joten tulipa otettua askel vuoden 2013 SM-kisoja kohti. Vau.

Sunnuntaina osallituttiin vielä joukkuekisaan Pöystin Porotarhan kanssa. Mentiin lujaa ja jalat huusi hoosiannaa jälkeen päin. A:n jälkeen okserin takarima tippui, koiran askelmerkki vaan ei osunut kohdilleen. Viteo http://yrttitee.1g.fi/kuvat/Videot+2012/Agirotu+2012/P%C3%B6ystin+porotarha.MP4

Tällä viikolla kimpoiltiin Ylöjärvellä iltakisoissa. Eka radalla meni koiran innostaminen hieman yli ja mopo karkasi heti lähdössä. Ei se mitään, meno oli mainio! Toka radalla skarpattiin ja tuloksena 0 etenemällä 4,1 m/s ja 4 sija! 3 sija jäi 0,2 sec päähän ja serti 0,6 sec päähän. Nih reeniä lisää ja mutkat suoraksi ensi kerralla!

viteo http://www.youtube.com/watch?v=mdwgluD51bw&list=UUbLST9rnJbRm49aOipT6ziw&index=2&feature=plcp

Reenattu on liian vähän. Aivan liian vähän. Piirinmestaruuskisat on la. Joopa joo.

Ne tavoitteet.

Pikkupalaset kohdilleen:
- kontaktit kellottaa ja kiillottaa
- itsenäinen keinu
- keppeihin hanaa!
- lisää työkaluja ohjausvalikoimaan
- ohjaajalle rytmitystä ja juoksuaskelia

-me osallitutaan vuoden 2013 sm-kisoihin
-Rokista tulee AVA Kielapihkan Pronssisolki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti