tiistai 31. heinäkuuta 2012

Reeniä vihdoin!

Päästiin eilen reenailemaan Antsin kanssa uudelle kivituhkapohjalle, kyllä nyt kelepaa!

Radanpätkä oli seuraavanlainen:


Rokilla on uusi ihana lelu, se on KANA. Ja maailman siistein juttu on se KANA. Rokilla meinaa mennä kuppi nurin kun se KANA on niin ihana. Koira kuumui sen verran, että alkoi possuilemaan lähdössä ja karkaamaan sieltä. Koira autoon ja pieni muistutus, että miten ne hommat hoidetaankaan. 1-2 välille haettiin sujuvaa linjaa putkeen. 4-hypylle muista työstää hyppypaikka niin koiralle ei tule mieleenkään lähteä kepittelemään.

6-9 aiheutti eniten päänvaivaa. Otettiin reilusti välimatkaa sivusuunnassa puomiin nähden niin saatiin nätti persjättösokkarimikähänseoli 6 jälkeen ilman, että seisoin koiran edessä. Muurille tehtiin ensin takaaleikkausta ja sen ajoituksen kanssa oli hieman tekemistä, varsinkin kun siellä oli sitten palkkana se KANA! Muurista selvittiin tällä kertaa pahaiten perus pyörityksen kanssa.

9-12 sujui verrattain mukavasti, koira haki hyvin kepit. Lopuksi tehtiin vielä ihan hyppy-puomi-hyppy pätkää ja Roki esitti hienoja liukupysähdyksiä kontaktin jälkeen. Kun siellä oli se KANA niin ei meinannut malttaa. Ihan hyvä vaan että nyt on löytynyt se ihana lelu, mitä retuuttaa ja jonka kanssa hössöttää. Vielä kun saataisiin se käpy pysymään vain vähän lämpinänä ;)


Team RokRok Rukalla juhannuksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti