keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Raivo Raksut

Pampotus pääsi taas hieromaan herneitä yhteen. Ihan ensiksi Bang Game. Ei ongelmaa, pentu paukuttelee lautaa minkä kerkiää. Tarkkana saa olla ettei eläin lähde väärään suuntaan. Hoksattiin tässä, että Rampo on hyvin toispuoleinein. Vasemmalta puolelta palkattaessa, Rampolla oli huomattavasti suurempia ongelmia pitää kroppa kasassa ja pylly kontaktilla.

Hypyn hakeminen, hieman taas joutui eläin miettimään, mutta hyvin lähtee hakemaan. Rengasta harjoiteltiin irto renkaalla. Hyppyharjoituksia jatkettiin SetPointilla ja hienosti penneli hyppäsi, rima taisi olla n. 25cm. Loppuun vielä takaakiertoja ja takaakierto - hyppy - ohjaajan sivuirtoaminen -> Anna heittää palkan. Ainiin! Takaakierrolla muista "saattaa" jalalla, keilaa!

Kotiläksyt:
- sylkkäri
- poispäinkäännös
- takaakierto, puut, pensaat watevör...
- jatketaan kuolleelle lelulle ohjausta ja yy-kaa-koo reenejä

Poksu paukutteli menemään kakkosten rataa. Hienoja pakkovalsseja ja kontaktit ok. Tarkkuuttaa edelleen ohjaajalle paikoissa, joissa ei ole kiire. Rimat tippuu jos minä hätäilen. Nih.

SM-kisat on puolentoista viikon päästä. Hih. Kahdet treenit ennätetään ottaa ennen sitä. Parhaamme tehdään. Fuck cancer.

Kuvat C. Katja SalonenEi kommentteja:

Lähetä kommentti