tiistai 18. kesäkuuta 2013

SM-kisat

Nyt on korkattu SM-kisat Rokin kanssa. Tavoitteena oli pitää hauskaa ja keskittyä pitämään sekä koira, että ohjaaja hyvällä tuulella. Meillä kun meinaa välillä mennä hommaat molemmin puoliseksi raivoamiseksi ja keskittyminen karkaa silloin jonnekin huitsintuuttiin. Ei tällä kertaa hyvä me!

Keli oli mitä mainioin ja torstain sytostaatit eivät painaneet edes ajatuksen tasolla. Hyppyrata oli miellyttävän näköinen heti alkuunsa ja hankalat paikat oli helppo huomata muiden suorituksia katsoessa. Silti rataantutustumisen jälkeen olin edelleen hieman kuutamolla miten ohjaan muutaman paikan... heheh!

Alkurata meni hyvin, renkaan ennakoivavalssi tuli noin vuoden myöhässä, mutta ehkä hieman onnekkaastikin koira pysyi esteiden oikealla puolella. Tästä johtuen myös hiemaan laakeita kaarroksia. Putken jälkeen keskityin vekkaamaan koiran okserille, jotta koiralla olisi mahdollisimman hyvä tie kepeille, tässä kohtaa moni koira lipsahti väärään väliin. Roki suoriutui okseri-kepit kombosta hienosti, vaikka kepit vallan kolahtivat kun herraisoherra täräytti paikalle. ks. video.

Keppien jälkeen, nykäisin koiran hieman liian aikaisin käännökseen, joten tästä meille kielto. Loppurata meni mukavasti maaliin asti. Kaunis rata koiralta, ohjaajan kuutamointia ei lasketa.  Ehdittiin ihanneaikaankin ja etenemä oli kiellosta huolimatta päälle 4m/s. Exxxxellent!

Hyvä mieli. Tästä on kiva jatkaa agirotuun ja lähteä keräilemään nollia ensi vuotta varten. Ollaanhan kotikentällä Tampereella!

Tuosta vielä video https://www.youtube.com/watch?v=gexh9MO47A8

Kuva C. Kiira Lehto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti