lauantai 20. heinäkuuta 2013

2D-koira ja 3D-koira

Rampo on kunnon kuikelovaiheessa ja näyttää ennemminkin joltain vinttikoiralta, kunnon 2D-koira. Keskiviikkona reenattiin taas niitä hämmentäviä vinohyppyjä. Lelulla avustaen saatiin Rampo hienosti hakeutumaan hypylly, vaati taas ohjaajalta reippaasti malttia ja öh omien aivojen ohjelmoitia.

Radanpätkänä oli hyppy - putki sylkkäri - putki - takaaleikkaus. Rampo teki hienosti hommia. Pikkupeto varastaa helposti lähdössä, joten sen kanssa saa olla nyt tarkkana. Rampo karkasi kesken reenin päälliköimään Kaino-malinoissille, mutta viime viikkoinen Kainon ärähdys ilmeisesti muistui mieleen kriittisellä hetkellä sillä pentu tekikin uu-käännöksen ja palasi vihellellen takaisin ;)

Yksittäisinä esteinä reenattiin pussia, pituutta ja rengasta. Renkaalla Rampo meinaa vielä soveltaa, joten reeniä reeniä.

Roki teki rataa, joka osoittautua tällaisille hätähousuiille varsin haastavaksi. Alussa hiottiin niistoa ja välistä vetoja. Niistolla vaan merkkaus koiralle, että tuosta! ja karkuun. Välistävedoilla taas malttia malttia, kun kerta kiire ei ole. Kepit sujuivat tänään mainiosti ja koira haki hyvin oikeaan väliin. Rokilla oli tänään hirmu hyvä meno ja 3D-koira hössötti onnellisena korvat lintassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti