torstai 4. heinäkuuta 2013

My name is Rampo


Nimi on enne - vai miten sitä sanotaan? Nimeä koirasi Rampoksi ja se käyttäytyy kuin Rambo. Pambiizio on täysin vailla tervettä itsesuojeluvaistoa, se vaan menee ja tekee. Meillä on ollut viimeaikojen suurin ongelma se ettei pieneläin pysy missään häkissä. Autosta Rampo on purkanut koirakalterin kiinnikkeet, joten nyt täytynee nöyrtyä teettämään autoon joku mittatilaus häkki. Lompakko kiittää. Kevythäkistä Rampo tuli läpi viime kuussa, päätyseinä kumoon niin että hupsis vaan! Kahden koiran kanssa treeneissä oleminen alkoi olla hieman haastavaa, joten sain kaverilta kunnon teräshäkin lainaan. Mitä tekee Mustasurma? Yrittää edelleen tulla läpi ja jää leuoistaan kiinni hääkkiin. Näin. Onneksi pennulle ei käynyt kuinkaan ja saatiin hölmöläinen irti ilma, että hampaita katkesi tai leuka olisi irronnut. Keskiviikkona Pampolle sitten esiteltiin saksanpaimenkoiran perintökuonokoppa. Hah sitä närkästyksen määrää. Sitä saa mitä tilaa, jospa tämä nyt toimisi....


Mutta! Jos ja kun Rampo selviää aikuisikään asti niin kyllä siitä hieno agilityeläin tulee.

Maanantaina treenattiin molempien koirien kanssa hyppytekniikkaa ja Pampo teki vielä yksittäisiä esteitä. Rokin hyppytekniikka on parantunut huomattavasti viimekesästä. Nyt muuriharjoituskaan ei aiheuttanut kuuppajumia, kuten viime vuonna. Hyvä Roks! Ramponen teki SetPointtia kauniilla hyppykaarella, ohjaaja vaan saa olla tarkkana, ettei koira varasta lähdössä vaan asettuu kunnolla lähtöpaikkaan. Pennulle esiteltiin ensimmäistä kertaa myös perussarja, jonka se selvitti hienosti. Jatketaan tätä taas jokusen viikon päästä. Lopuksi Pampo paukutteli Bang!Gamea ja syöksähtelu kujakeppejä. Bang!Gamessa vasenpuoli on edelleen hieman öh.. lennokas, jatketaan siis pyllynpyöritystreenejä.

Keskiviikkona Ramponen pääsi yksin reissuun. Ensimmäinen stoppi oli Music Bar Amadeus ja kaverin synttäribileet. Pentueläin toimitti hienosti seurakoiran virkaa keräten rapsutuksia ja mustanmakkaranpalasia.

Juhlahumusta lähdettiin Ylöjärvelle treenaamaan Antsin kanssa. Ensimmäiseksi treenattiin hyppy - putki - takaakierto - putki. Penne meni ensi ohi putkesta, joten tarkisteltiin taas ohjaajan liikkumista ja muistuteltiin mieleen lukitus - lähetys. Rampo teki todella makeaa pätkää. Hieno pieni.

Toisessa harjoituksessa reenailtiin ennakoiviavalsseja molempiin suuntiin. Tarkkana jälleen kerran, että malttaa lähettää koiran sinne hypylle, ennen kuin alkaa liikkumaan muualle. Pentu tekee hienosti ja kääntyy tiukasti. Jei!

Loppuun vielä kujakeppejä ja rengasleikkiä. Hyvä siitä tulee. Kunhan pysyy hengissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti