keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Agility ma ja ti

Erehdyttiin Rokin kanssa kokeilemaan canicrossia viime viikolla vähän turhan innokkaasti, joten se suattoi hieman painaa jaloissa itse kullakin...

Maanantain reeneissä mentiin tällainen rata:Hommat menivät muuten ihan sujuvasti, mutta Päivi huomautti, että koiraan saadaan enemmän vauhtia kunhan laitan itseni paremmin peliin. Sen sijaan, että seisoskelen paikoillani ja huudan "täällä" niin lähemmäs koiraa spurtteja ja kannustamista. Vedätyksessä on se ongelma, että Roki tahtoo silloin tulla huolimattomaksi ja rimat lentää helposti. Oikea rytmitys on POP!

Reenien lopuksi Rokin liukasteli puomin alussa, kun toin sen liian vinosti sisään. Nämä on aina ikäviä, vaikka koira näyttää selvinneen ilman sen kummempia kolhuja. Kunnon lämmittely ja jäähdyttely on aina POP!

Tiistaina laitoin rimat 50 ja yritettiin ottaa rata tarkasti ilman häsellystä. Teemana oli putkien ja kontaktien erottelu. Roki haksahti väärään vain kerran kun itse hätäilin liian kauas. Tiistain rata näytti tältä:Sunnuntaina olisi tiedossa vuoden ekat kisat. Tavoitteena 0-tulos.

2 kommenttia:

  1. http://auneli.pp.fi/tuomas/flextrcE.exe tuolta saa flexitrack ohjelman jolla on helppo piirrellä ratoja. sit vaan painetaan PrtScrn nappia , avataan joku kuvankäsittelyohjelma. sieltä uus tyhjä piirtoalue tms ja painellaan yhtäaikaa Ctrl ja V ja kuva ilmestyy kuvankäsittelyohjelmaan. rajaaminen onnistuu vaikka photobucketissa, jos käytössä on pelkkä paint. Kivuttomampaa kuin piirtää ratoja hiirellä.

    Blogille JEE!!!

    VastaaPoista
  2. Kiits! Paintti on tosiaan aika öm.. alkeellinen :D

    VastaaPoista