tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiistain reenit

Maanantaina ei käyty reeneissä, koska la oltiin valmennuksessa. Sinänsä vähän huono, että reenit on aina ma ja ti mikäli viikonloppuna on kisoja tai valmennuksia. Mutta näillä mennään. Ennen reenejä katsoin, että koira näyttää vähän turhan laihalta. Lumien tultua, on tullut liikuttua sen verran enemmään, että häätyy näköjään laittaa vähän tuhdimpaa sapuskaa.

Eilen reenattiin kahta lyhyttä pätkää. Ensi tällainen hässäkkä:Koitettiin putki-hyppy jälkeen jäädä putken taakse tekemään leijeröinti, mutta se oli mahottoman hankala ja loppupeleissä, ei kovin hyödyllinen tässä kohtaa. Jos koira osaisi vasen - oikea erottelun, niin olisi varmaan onnistunut (ei kuulemma ollut onnistunut valmennusryhmän reeneissäkään ;) ), mutta mie ei taija itseä piinata yrittämällä huutaa oikeaa suuntaa koiralla, kun niiden esteidenkin nimien muistaminen on välillä kovin vaikeaa. Lopussa saatiin leijeröityä putki mentäessä kepeille.

Toisena tehtävänä oli tällainen yksinkertainen neliö, jossa tehtiin välistävetoja ja takaakiertoja ja öö jotain muutakin :DTakaakierrto eivät meinanneet alkuun onnistua ilman räpellystä ja lentäviä rimoja. Otettiin pieni tuumaustauko, jolloin allekirjoittanut pohti oman hartialinjan suuntaa. Tuumaustauko auttoi ja kierrotkin alkoivat onnistua.

Seuraavat kisat on näillä näkymin 4.2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti